طرح توجیهی فنی - اقتصادی(طرح امکان سنجی)
طرح توجیهی فنی – اقتصادی (امکانسنجی) معمولاً جهت تامین مالی طرحهای سرمایهگذاری ارائه میشود تا بر اساس برنامه زمانبندی و منابع مورد نیاز و همچنین با بررسی درآمدها و شرایط بازگشت سرمایه، سرمایهگذار یا بانک را متقاعد سازد که در پروژه سودآوری مشارکت میکند. بررسي توجيهپذيري هر طرح سرمايهگذاري در سه بخش مطالعات بازار، مطالعات فني و مطالعات مالي صورت ميپذيرد.
تصمیم برو/ نرو!
تصمیم برو/نرو بحرانیترین و حساسترین مرحله در توسعه کسب و کار است. این مرحله از این لحاظ حساس است که سرمایهگذار هنگامی که از این مرحله عبور نمود، دیگر راه برگشتی ندارد. هنگامی که شما تصمیم به انجام یک سناریو میگیرید و اقدام به پیادهسازی آن سناریو میکنید، دیگر راه برگشتی و تغییر آن تصمیم ندارید. زیرا دیگر هزینه و زمانتان را درگیر این سناریو نمودهاید و این دو (زمان و هزینه) اصلیترین و احتمالا تنها سرمایههایی هستند که در اختیار دارید. به همین دلیل است که این تصمیم بحرانیترین و مهمترین گام شما در یک فعالیت تجاری است. اگر در این مرحله کوچکترین سهلانگاری صورت گیرد، اغلب جبرانش یا با هزینه های گزافی همراه خواهد بود و یا به هیچ عنوان امکانپذیر نیست. اما اگر از این مرحله با موفقیت عبور نماییم کمتر نگران ادامه کار خواهیم بود زیرا اطلاعات کاملی از فرصتها و تهدیدهای کسب و کارمان داریم. این مسئله اهمیت فراوان مطالعات امکانسنجی را نشان میدهد.
معمولاً در اینگونه مطالعات به موضوعاتي چون وضعیت بازار، مشخصات محصول، ظرفيت توليد، ماشینآلات لازم، ميزان سرمايهگذاري و سودآوری طرح پرداخته ميشود.
فعالیتهای شرکت فرا راهبرد آرمان در این حوزه عبارتند از:
- مطالعات فرصت Opportunity Study
- مطالعات مقدماتی طرح توجیهی (امکان سنجی) Pre-Feasibility Study
- مطالعات طرح توجیهی (امکان سنجی) Feasibility Study
- مطالعات طرح توجیهی فنی (امکان سنجی فنی) Technical Study
- این بخشها در انواع مختلف مطالعات، میتواندد کم و زیاد شوند.
- مطالعات بازار و تحقیقات بازار
- بخش فنی و فرآیندی
- مطالعات مالی
- نرمافزار کامفار
مراحل انجام سفارش تهیه طرح امکانسنجی
مرحله اول
بررسی ایده شما
مرحله دوم
سفارش طرح توجیهی
مرحله سوم
نگارش تخصصی طرح از ما (نگارش طرح توجیهی فنی و اقتصادی با استفاده از نرم افزار کامفار مورد تایید کلیه بانک های عامل)